Adójog

Az adózás megkerülhetetlen tényező mind a magánszemélyek, mind a vállalkozások életében. Ha már megkerülhetetlen, akkor érdemes a legkedvezőbb megoldások mentén eleget tenni az adózással kapcsolatos kötelezettségeknek. A lehető legkedvezőbb lehetőségek megtalálásában segít Önnek irodánk több éves adójogi tapasztalattal rendelkező adótanácsadó, valamint jogász végzettséggel rendelkező kollégája.

Személyes, telefonos, valamint e-mailes konzultációk segítségével törekszünk egyedi adóügyekben, az adózási és jogi szempontokat is szem előtt tartva optimális megoldásokat találni magánszemélyek, valamint kis-, közép-, és nagyvállalkozások számára.

Irodánk (dr. Papp Gábor adótanácsadó, ügyvéd, dr. Dobos István ügyvéd) az Ügyfelekkel való kapcsolattartás, valamint konzultációk során törekszik a közérthetőségre és az egyedi igények maximális figyelembe vételére, amelynek révén valamennyi Ügyfél számára a lehető legoptimálisabb, illetve személyre szabott megoldásokat biztosítunk.

Irodánk széleskörű adójogi szolgáltatást nyújt, amelynek keretében:

  • adózási ügyekben, valamint adótervezés során adójogi tanácsadást nyújtunk Ügyfeleink részére a személyi jövedelemadó, általános forgalmi adó, társasági adó, valamint a jövedéki adó területén;
  • segítséget nyújtunk szerződések, illetve igazolások előkészítésében, valamint véleményezésében;
  • cégalapítással összefüggő teljeskörű szolgáltatásunk körében Ügyfeleinknek segítséget nyújtunk a legmegfelelőbb adózási mód kiválasztásában, illetve Ügyfelünk adózási stratégiájának, rendszerének kialakításában;
  • az adóoptimalizálás érdekében segítséget nyújtunk Ügyfeleinknek a jogszabályok teljes körének betartásával az adómérték csökkentéséhez, az adófizetési kötelezettség késleltetéséhez, adózási kedvezmények igényléséhez, a legideálisabb adózási forma kiválasztásához, valamint az ügyintézési, adminisztrációs terhek csökkentéséhez;
  • továbbá ellátjuk Ügyfeleink peres és peren kívüli képviseletét az adóellenőrzés szakaszától egészen a jogorvoslati eljárásokig, beleértve a közigazgatási peres eljárásokat is.

Adójogi szolgáltatásainkat gyakorlatias módon, a lehető legközérthetőbben és személyre szabott módon kínáljuk Ügyfeleink számára. Forduljon hozzánk bizalommal!